Hotel Antalya

Bestil gode hoteller i Antalya, Tyrkiet med Rejsefeber. Vi tilbyder et stort udbud af hoteller i Antalya og hjælper dig med at finde et hotel, som passer til netop dig. Bestil dit hotel her!

Vekslekurs

1 TRY / 1,38DKK

Antalya

Gør din ferie solsikker i år! Nu kan du let finde et billigt hotel i Antalya, der er en af Tyrkiets mest populære feriebyer. Denne smukke by er en rigtig perle på den tyrkiske riviera og tilbyder meget mere end bare sol og badeferie.

I den fantasiske by Antalya finder du mange velbevarede kulturskatte, livlige bargader, eksklusive natklubber og trendy butikker. Badestederne omfatter blandt andet en utroligt fin grusstrand, herlige små vige og badeklipper med spektakulær udsigt over det glitrende, indbydende vand. Beliggenheden ved vandet giver mulighed for en række sjove vandaktiviteter, fx vandski, windsurfing, jetski, dykning og cykelbådture.

Hvis du ønsker lidt mere luksus på ferien, har vi også et bredt udvalg af førsteklasses hoteller i Antalya. Mange af disse tilbyder desuden all inclusive. Uanset hvilken del af byen du vælger at bo i, kommer du enklest frem med de lokale minibusser, Dolmus eller taxi. Bestil dit hotel allerede i dag hos Rejsefeber! 

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.