Hotel Istanbul

Blandt vores billige hoteller i Istanbul finder du mange med eget hammam (tyrkisk bad) i alle prisklasser. Hvorfor ikke bo lidt mere eksotisk denne gang?

Vekslekurs

1 TRY / 1,38DKK

Istanbul

Bestil overnatning i Tyrkiets største by – let og bekvemt hos Rejsefeber. Vi har hoteller i Istanbul, som passer til enhver smag og ethvert budget. Uanset om du leder efter et chikt cityhotel, børnevenlige hoteller, budgethoteller eller luksushoteller, har vi det, du søger. Midt i byen på den europæiske side afgår bådene langs Det Gyldne Horn og Bosporus til Kadiköy på den asiatiske side, og det er let at komme rundt med den effektive og smidige metro, hvilket betyder, at uanset hvor du vælger at bo, kan du komme rundt til de forskellige seværdigheder uden problemer.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.