Hotel Berlin

Det er billigt at bo på hotel i Berlin, og det gør, at du ofte kan unde dig selv en ekstra stjerne. Vælger du at bo i udkanten af byen, kommer du hurtigt og effektivt omkring med metroen.

Vekslekurs

1 EUR / 7,68DKK

Bestil hotel i Berlin

Vil du bo billigt i hippe Østberlin eller på et luksushotel midt på Kürfurstendamm? Vi har alt fra billige, smagfulde hoteller i Berlin til højere standarder for både store vennegrupper og familier. Du bestiller let og enkelt hos os! Berlin er Europas, kulturens og superlativernes midtpunkt. Her kan du hygge dig døgnet rundt, shoppe i butikker, du ikke har set magen, og bag hvert eneste gadehjørne kan du opleve Berlins lange historie. Her er et væld af forlystelser for enhver smag, og Rejsefeber hjælper dig med at finde det rigtige sted at bo for at opleve byen på den bedste måde for dig.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.