Annonce:
 

Frankfurt

Bestil gode hoteller i Frankfurt, Tyskland med Rejsefeber. Vi tilbyder et stort udbud af hoteller i Frankfurt og hjælper dig med at finde et hotel, som passer til netop dig. Bestil dit hotel her!

Vekslekurs

1 EUR / 10,08DKK

Bestil hotel i Frankfurt

Hos Rejsefeber finder du gode hoteller i Frankfurt, uanset om du rejser med arbejdet eller privat. Vi tilbyder både luksushoteller og budgetovernatninger i forskellige dele af Frankfurt.

Frankfurt ligger midt i Tysklands hjerte og er måske mest kendt som messeby og finanscentrum. Vi tilbyder hoteller i nærheden af Messe Frankfurt, som er et af verdens største messekomplekser. Frankfurt er også værd at besøge som turist. Gå en tur langs floden Main, og nyd Europas vildeste skyline, eller tag en tur til den smukke botaniske have.

Mange besøgende ser aldrig mere af Frankfurt end lufthavnen, Flughafen Frankfurt am Main, som er Europas tredjestørste. Mange skifter fly her, og hvis du har lang ventetid, er der flere hoteller i tilslutning til lufthavnen.

Tøv ikke – bestil både hotel og fly hos Rejsefeber, og sæt tid af til Frankfurt!

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.