Hotel Hannover

Bestil gode hoteller i Hannover, Tyskland med Rejsefeber. Vi tilbyder et stort udbud af hoteller i Hannover og hjælper dig med at finde et hotel, som passer til netop dig. Bestil dit hotel her!

Vekslekurs

1 EUR / 7,68DKK

Hannover

Hannover er en af verdens største messebyer, og den årlige it-messe CeBIT regnes til og med for verdens største. Uanset om du skal til byen på messebesøg eller i anden anledning, kan det være en god idé at bestille et hotel i god tid i Hannover. Hos Rejsefeber finder du et udvalg af muligheder i alle prisklasser. Fælles for dem alle er, at de har en god beliggenhed og giver god valuta for pengene.

Hannover har omkring en million indbyggere og en spændende historie, som afspejler sig i gadebilledet, selvom mange af byens gamle bygninger blev ødelagt under anden verdenskrig. Hvis man besøger byen for at deltage i en messe, er der godt med hoteller i tilslutning til det store messeområder i byens sydlige del. Hvis du vil til centrum, er det let med metro eller taxi. Alternativet er selvfølgelig at finde et hotel, som ligger centralt, hvilket er lig med området Mitte. Her finder du blandt andet det storslåede rådhus Neues Rathaus, som er lidt af et symbol for byen. En kort gåtur derfra ligger Hannovers gamle bydel og det gamle rådhus. Hold udkig efter en høje 1300-talskirke Marktkirche, så rammer
+

du rigtigt.

Vi håber, at du vil blive lige så glad for Hannover, som vi er!

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.