Hotel Kiel

Bestil gode hoteller i Kiel, Tyskland med Rejsefeber. Vi tilbyder et stort udbud af hoteller i Kiel og hjælper dig med at finde et hotel, som passer til netop dig. Bestil dit hotel her!

Vekslekurs

1 EUR / 7,68DKK

Kiel

Rejsefeber tilbyder masser af hoteller i Kiel, som passer til ethvert budget og enhver smag! Tag til Kiel – byen er meget mere end en indkøbsby på vejen til resten af Europa. Kiel er en lille storby i sig selv, og det er på høje tid at give den nordtyske havneby en chance. Vi har hoteller til dig, uanset om du besøger Kiel i forbindelse med en ferie eller bare gerne vil have en overnatning på vej ned mod de sydligere breddegrader.

Studenterbyen Kiel har et rigtig kulturliv. Mange af de hippe unge hænger ud på Subrosa, der er en bar med billige øl og god stemning. Kiel er en meget spredt by, og forlystelseslivet er en oplevelse værd. Her har man ikke et koncentreret club-område – folk går i byen lidt over det hele. Rejsefeber anbefaler et besøg på Traumgmbh – en club, som også fungerer som biograf, restaurant og filmscene for uafhængige unge talenter.

I Kiel kommer man rundt med bus eller båd, og næsten alle busser udgår fra Hauptbahnhof. Rejsefeber arrangerer centralt logi tæt på Hauptbahnhof, hvis du vil rejse med det offentlige. Hvis du bare skal overnatte
+

efter en lang tur med færgen, kan det være klogt at vælge et hotel i Kiel i nærheden af færgeterminalen. Tøv ikke med at kontakte os hos Rejsefeber – vi har hoteller på alle strategisk vigtige steder i byen!

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.