Hotel Budapest

Er du på udkig efter et hotel i Budapest og foretrækker et livligt byliv, kan du bestille et hotel på Pest-siden. På Buda-siden har hotellerne en lidt højere standard, og her finder du mange spahoteller.

Vekslekurs

1 HUF / 0,03DKK

Bestil hotel i Budapest

Med sin strategiske beliggenhed i midten af Centraleuropa er Budapest blevet lidt af et mekka for backpackere, der rejser rundt i Europa. Men Budapest er ikke bare en by for ungdommen. Rejsefeber hjælper dig med at bestille en skøn ferie på hotel i Budapest, uanset om du rejser med veninderne, drengene eller familien. Her er noget for enhver smag, og vi tilbyder alle typer logi, fra luksushoteller fyldt med forkælelse til budgetløsninger med karakter.

Budapest kaldes også for "Centraleuropas Paris", og det er let at forstå hvorfor, når man slentrer rundt i centrum. Byen er opdelt i to af floden Donau, og de statelige romantiske bygninger vidner om svundne tider og en rig fremtid. Vi har masser af hoteller i Belváros og Lipótváros – de to bydele, som tilsammen danner V-distriktet. I Budapest kommer du lettest omkring ved hjælp af metroen, og hvis du bor i V-distriktet, er du tæt på alle de vigtige knudepunkter.

Der er masser af seværdigheder i Budapest. Vi anbefaler den fantastiske Mátyás templom og Királyi palota, det statelige kongepalads længst oppe på Budapests
+

høje bjerg. Rejsefeber hjælper dig med at bestille hotel i Budapest tæt på de store seværdigheder. Husk, at hotelstandarden i Budapest er lidt lavere end Danmark. Hvis du prioriterer komfort, anbefaler vi et hotel med mindst tre stjerner. 

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.