Hotel Las Vegas

Det er få byer, der kan bryste sig af så spektakulære hoteller som Las Vegas. I vores udvalg har vi bl.a. en egyptisk pyramide, en ridderborg og et cirkus.

Vekslekurs

1 USD / 6,87DKK

Bestil hotel i Las Vegas

Las Vegas huser nogle af verdens mest spektakulære hoteller. Når du bestiller et hotel i Las Vegas gennem Rejsefeber, kan du være sikker på, at vi har udvalgt det ganske nøje. I overdådighedens hovedstad får du masser af luksus for pengene! Vi hjælper dig med at finde billige hoteller i Las Vegas.

Få byer har så høj en koncentration af luksushoteller som Las Vegas. Her kan du vælge et logi med inspiration fra Paris, Egypten, Venedig, romerriget eller riddertiden. At bo på hotel her i byen er som at bo i din egen lille miniverden. De store luksushoteller tilbyder egne kasinoer, restauranter, akvarier, shows, legepladser og shoppingcentre.

Las Vegas er byen, der aldrig sover. Det meste sker langs The Strip – den verdensberømte del af Las Vegas Boulevard. Hvis du bestiller et logik her, kan du cruise mellem forlystelserne døgnet rundt. Det er også her, du kan se de spektakulære dansende springvand uden for Bellagio.

Og hvis du vil lave en rigtig klassiker i Las Vegas og gifte dig, så kan mange hoteller ordne bryllupsarrangementet for jer. Du kan naturligvis også bestille dit eget
+

bryllup, hvor hotellet kan være behjælpeligt med at bestille limousinen.

Hos Rejsefeber bestiller du trygt og hurtigt dit hotel i Las Vegas, og du kommer enkelt fra lufthavnen til vores centrale hoteller med transfer eller taxi.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.