Hotel Miami Beach

Bestil hotel i Miami Beach, og bo på Ocean Drive ved havet. Vælg mellem hundredvis af forskellige hoteller med den bedste beliggenhed i alle prisklasser.

Vekslekurs

1 USD / 6,87DKK

Bestil hotel i Miami Beach

Velkommen til solrige Miami Beach! Hos Rejsefeber finder du hoteller i Miami Beach, der ligger i nærheden af de skønne strande og byens hurtige puls. Vi tilbyder alt fra enklere alternativer til luksushoteller i Floridas mest kendiskompakte by.

Hvad siger du til at bo tæt på den vidunderlige strand? Om dagen lokker de skønne bølger og det fløjlsbløde sand, om aftenen et sprudlende natteliv. En af de mest populære strande er South Beach. Miami Beach er fyldt med kontraster og er et sted, der bare må oplevelse.

For shoppingentusiasterne kan vi meddele, at Ocean Drive er et godt tip. Gå heller ikke glip af Lincoln Road Mall med butikker som Forever 21, Gap og American Apparel. Ocean Drive er også kendt for sin arkitektur med mange pastelfarvede og flotte huse i art deco-stil, der blev opført i 1920-tallet. Måske vil du gerne bo på et pastelfarvet hotel med historie? I Miami Beach er alt muligt!

Vi har udvalgte hoteller i Miami Beach for at sikre, at du kan få det fulde udbytte af byens unikke atmosfære. Og tag endelig på endagstur til Floridas sydligste perle Key West, der er en
+

charmerende by med masser af kultur. Et andet populært udflugtsmål er nationalparken Everglades, hvor du kan se både vaskebjørne og alligatorer.

Vi har hotellet til dig, uanset hvad du er ude efter til ferien. Du bestiller hurtigt og enkelt hos Rejsefeber. Oplev skønne Miami Beach!

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.