Hotel New York

Det er ikke let at vælge mellem alle de mange hoteller i New York. Skal det være tæt på Times Square, ved Broadway eller i Greenwich Village? Vi ved, hvor perlerne ligger.

Vekslekurs

1 USD / 6,87DKK

Bestil hotel i New York

New York er den ikoniske by, som vi alle kender fra utallige film og tv-serier. Hos Rejsefeber ordner vi dine overnatninger i New York, uanset om du er ude efter luksushoteller eller et lidt billigere alternativ.

I New York kan du køre mellem de forskellige seværdigheder med taxi eller metro. Det er selvfølgelig også en skøn by at opleve til fods. Eftersom metropolen er så stor, kan det være en god idé at vælge et hotel i nærheden af de seværdigheder, som du er interesseret i, og dermed minimere den tid, du skal afsætte til transport.

Hvis du vælger et hotel i Midtown Manhattan, havner du midt i smeltediglen. Herfra er der ikke langt til Times Square, Empire State Building og MoMa. Længere nordpå bor du tæt på Central Park, shows på Broadway og gospelkoncerter i Harlem. Hvis du vælger et hotel på det sydlige Manhattan, bor du tæt på det trendy natteliv, den gode mad i Chinatown og gode shoppingmuligheder i Soho eller det byggelige Nolita.

En bydel, som bliver stadig mere populær, er Brooklyn. Her kan du bo i nærheden af Williamsburg med et rolige tempo,
+

hyggelige baggårde og kulørte huse. De sportsinteresserede kan med fordel vælge et af Rejsefebers hoteller i Long Island City i Queens, hvor der ikke er langt til Mets nye flotte stadion Citi Field.

Bestil et prisgunstigt hotel i New York hos Rejsefeber. Der er høje tid at opleve byen, som alle taler om!  

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.