Hotel Orlando

Blandt vores hoteller finder du hoteller på International Drive, hoteller ved Walt Disney World Resort samt resorthoteller med store familiesuiter.

Vekslekurs

1 USD / 6,87DKK

Bestil hotel i Orlando

Uanset om du overvejer at besøge Mickey Mouse, slå dig løs i gigantiske shoppingcentre, eller om du bare vil slappe af ved poolkanten, har vi masser af prisgunstige hoteller i Orlando. Hos Rejsefeber kan du bestille hotel i forskellige prisklasser. Budget eller luksus – vi har et stort udvalg af alternativer.

Vi har mange familievenlige alternativer i det centrale Orlando. Vi anbefaler, at du lejer bil for at komme enkelt og smidigt rundt mellem dit hotel og seværdigheder som Disney World, SeaWorld og Universal Studios. Hvis du vil springe billejen over, tilbyder mange hoteller også bustransport til temaparkerne.

Hotellerne i Orlando har en høj standard, både i forhold til logi og serviceniveau. Det er både pengene værd og en uforglemmelig oplevelse at bo på luksushotel. Hvis du leder efter et budgetalternativ, finder du selvfølgelig også dette.

Vi tilbyder også flere forskellige lejlighedshoteller i Orlando, hvilket kan være praktisk, hvis man rejser med børn. I stedet for at leje flere værelser kan hele familien være i en lejlighed med flere soveværelser. Ofte er det et
+

tekøkken i lejlighederne, hvilket gør det muligt både at spare tid og penge ved at spise nogle af måltiderne "derhjemme". Også hvis I ikke har lyst til at lave mad i ferien, kan det være skønt at kunne købe sin egen morgenmad, der ofte ikke er inkluderet i prisen.  

Hos Rejsefeber tilbyder vi gode hoteller med god beliggenhed, så du kan nyde din ferie uden stress og jag.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.