Hotel San Francisco

Blandt vores hundredvis af hoteller i San Francisco kan du vælge mellem alt fra enkle budgethoteller til velkendte luksushoteller.

Vekslekurs

1 USD / 6,87DKK

San Francisco

Planlægger du en rejse til USA's måske smukkeste by? Hos Rejsefeber finder du altid et stort udbud af hoteller i San Fransisco. Vi har hoteller i mange forskellige prisklasser, alt fra elegante luksushoteller til budgetalternativer i byens hyggelige bydele.

Det er let at føle sig hjemme i venlige San Francisco. Her kan du bo på charmerende hoteller, som ligger spredt ud mellem byens mange bakker. Fra toppen af Nob Hill har du udsigt over byens mest berømte symbol, Golden Gate Bridge. Det er også her, du finder nogle af byens allerfineste og mest traditionsrige luksushoteller. 

Vi hjælper dig gerne med at bestille et billigt hotel i San Francisco. Mange af Rejsefebers hoteller ligger centralt, og hvis man ikke har lyst til at gå, er det behageligt at springe på en af byens berømte sporvogne, der smidigt transporterer en til seværdigheder som Golden Gate Park, forlystelseskvarteret ved Haight Street og China Town.

Hvis du have shopping lige uden for døren, er et hotel ved Market Street eller livlige Union Square et godt valg. I den gamle fiskerhavn Fisherman's Wharf er der hoteller i forskellige 
+

prisklasser. Her spiser man godt, og du kan nyde et fantastisk gadeliv. Hvis du bor i denne del af byen, har du ikke langt til færgen, som sejler dig til fængselsøen Alcatraz.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.