Bagagereglerne varierer fra flyselskab til flyselskab. Stadig flere flyselskaber tager i dag ekstra betaling for bagage på deres billigste flybilletter. På din bekræftelse finder du det, der gælder for netop din rejse. Du kan altid se de gældende regler på flyselskabets webside.

Bemærk, at der ved indenrigsflyvninger i USA ofte tillades mindre vægt for bagage end på internationale strækninger. Det er derfor vigtigt, at du kontrollerer bagagevægten på samtlige flystrækninger.

Hvis du har en flybillet, som omfatter flere forskellige flyselskaber, er det vigtigt, at du kontrollerer, hvad der gælder for alle involverede flyselskaber, og derefter følger reglerne for det flyselskab med den lavest tilladte vægt.

Rejsefeber har desværre ikke mulighed for at tilføje ekstra bagage, hvis du allerede har bagage inkluderet i din billet.

Her finder du links til vores mest populære flyselskaber. Hvis dit flyselskab ikke er med på listen, bedes du kontakte os på ordrer@rejsefeber.com.

Aer Lingus

Aeroflot

Aerolineas Argentinas

airBaltic

Air Canada

Air China

AirFrance

Air India

Air Malta

Air Mauritius

Aeromexico

Air New Zealand

Alitalia

All Nippon Airways

American Airlines

Austrian

British Airways

Brussels Airlines 

Caribbean Airlines

Cathay Pacific  

Czech Airlines

China Airlines

China Southern

Delta

Egyptair

EL AL

Emirates

Ethiopian

Etihad Airways

Finnair  

Garuda Indonesia

Gulf Air

Iberia

Icelandair

Jet Airways

Kenya Airways

Korean Air

Kuwait Airways

KLM

LOT Polish Airlines

Latam Airlines

Lufthansa

Malaysia Airlines

Norwegian

Oman Air

Qantas

Qatar Airways

Royal Air Maroc

SAS

Singapore Airlines

South African Airways

Swiss

TAP Air Portugal

Thai Airways

Tunisair

Turkish Airlines

United

Virgin Atlantic

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.