Annonce:

OPDAG TALLINN
MED NORDICA

Lonely Planet har udnævnt Tallinn til verdens mest favorable destination i 2018! Vi kan kun være enige. Estlands skønne middelalderhovedstad har en hyggelig bykerne med smalle gader og hyggelige pladser. Her er små butikker, charmerende caféer og restauranter. Besøg smukke kirker og historiske seværdigheder. Og rund dagen af med en skøn spa-behandling!

Flyv smidigt og enkelt med Nordica*! God service ombord, kort flyvetid, og Nordica lander i en lufthavn tæt på centrum. Alt sammen for at give dig en god start på din rejse. Nordicas direkte fly tager dig til Tallinn på 1 time og 35 minutter fra København.

Velkommen til Tallinn

*) I samarbejde med LOT Polish Airlines.

Velkommen tilTallinn

Verdens mest favorable destination i 2018!

SEVÆRDIGHEDER

Gå til den gamle bydel gennem den smukke Viru-port. Her venter brostensbelagte gader og det berømte rådhustårn med sin folkevrimmel og udendørs serveringer. Besøg Nevskij-katedralen, en utroligt smuk kirke, der ligger på Dombjerget, hvor du også får en skøn udsigt over byen.

 

Gå til den gamle bydel gennem den smukke Viru-port. Her venter brostensbelagte gader og det berømte rådhustårn med sin folkevrimmel og udendørs serveringer. 

MAD I ALLE SMAGSNUANCER

Hvis du elsker mad, er du kommet til det rette sted. I Tallinn finder du fantastiske restauranter, som byder på både lokale og internationale retter. Der er også flere helt veganske restauranter.

 

Hvis du elsker mad, er du kommet til det rette sted. I Tallinn finder du fantastiske restauranter, som byder på både lokale og internationale retter.

Alle priser vises i DKK - Alle de viste priser er inklusive skatter og afgifter
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.