Udforsk Nordengland

Oplev nogle af Nordenglands mest populære byer Manchester, Liverpool, Leeds og Newcastle-Gateshead. Disse gamle industribyer lokker med masser af spændende kultur, så der er et stort udbud af musik, kunst og teater. Du kan shoppe, udforske byernes seværdigheder til fods og spise godt. Om aftenen venter der dig et pulserende forlystelsesliv. Vælg mellem klassiske pubber, cool barer og trendy natklubber. Nordengland er også kendt for sin fodbold i verdensklasse, og du kan se kampe i både Premier League og Championship. Uden for storbyerne venter et smukt landskab med grønne marker, enge og stenmure.

Tag toget mellem byerne for at maksimere din oplevelse! Hos os kan du bestille et togkort til Nordengland og rejse smidigt mellem de spændende rejsemål. Du får da mulighed for at rejse fire valgfri dage i en ottedagesperiode.

Bestil din rejse til Nordengland hos os!

North of England City Experience.
Manchester, Storbritannien.
Liverpool, Storbritannien.
Leeds, Storbritannien.
Newcastle-Gateshead, Storbritannien.
Alle priser vises i DKK - Alle de viste priser er inklusive skatter og afgifter
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.