Pakkesmart

Weekendophold Tallinn {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 3 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

Storbyferie Tallinn

Hvis du ikke vil nøjes med at snuse rundt på museer og i middelalderkirker, kan du ud over cykelture, byrundture, ture på havet, frokostture og middagsture også glæde dig til ture, som måske får dine nakkehår til at rejse sig, fx spionageture og spøgelsesture. Du kan også teste likør og vin, eller hvad med at lege opdagelsesrejsende og begive dig ud på sporjagt efter vilde dyr?

I Tallinn er der altid noget at lave. Mærk historiens vingesus, og oplev, hvordan fordums tid træder frem i de forskellige tidsperioder. Besøg nogle af de smukke gamle kirkegårde, som ofte ligger integreret i de fantastiske grønne områder og giver dig indblik i samfundets historie, og fortsæt gennem Rotermann-kvarteret, hvor du kan
+

opleve, hvor byen er på vej hen i dag. Du kan også leje en cykel og tage ud til en af Tallinns strande, strandpromenader og skønne grønne områder. Her er også masser af forskellige markeder, festivaler, koncerter, udstillinger og messer.

Valgt fly
WEEKENDOPHOLD TALLINN. FLY & 3 HOTELNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.