Pakkesmart

Pakkerejse Dubai {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 6 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

Pakkerejse Dubai

Spring jeep- og kamelture for turister i ørkenen over, og gør som Dubais indbyggere. Tag til Al Marmoums kamelvæddeløb, og se, hvordan kamelerne forsvinder bag horisonten for pludselig at komme stormende tilbage med en imponerende fart! Også det enorme hesteanlæg Meydan er et besøg værd, hvor man kan se sheikernes dyrebare heste ræse forbi. Men husk – det er strengt forbudt at spille om penge ifølge islam ...

Hvis du vil forkæle dig selv med en mere autentisk form for shopping end at købe designertøj i Mall of Arabia eller krydderier i souken, kan du satse på det overraskende interessante område Al Quoz – der byder på masser og kunstgallerier og håndværkere bag den kedelige, industrielle facade.
+

Prøv også det lokale projekt Art in the Citys "ArtBus", som tilbyder busture til byens hotteste scener og alternative happenings. Og så er det gratis!

En af de andre ting, man kan lave i Dubai end at bo på verdens mest luksuriøse hoteller og stå på ski på verdens første indendørs skibakke, er at udforske det godt skjulte, røgelsesduftende indiske kvarter i området Bur Dubai. Perfekt til både indkøb af eksotiske genstande og for at besøge det stemningsfulde hindutempel Shiva & Krishna Mandir.

 

 

Valgt fly
PAKKEREJSE DUBAI. FLY & 6 HOTELLNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.