Annonce:
Pakkesmart

Weekendophold Nice {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 3 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

Storbyferie Nice

Den franske riviera med sit magiske lys og duften af pinjetræer har forført romantikere i mange generationer. Nice er den største by og fyldt med interessante ting at lave – både i badetøj og flotte outfits. Du kan bade midt i byen, og her er også masser af gode restauranter og shoppingmuligheder. Nyd en is i bar langs Promenade des Anglais, eller gør som forfatteren Per Hagman, og hæng ud på de slidte pubber rundt om Boulevard Gambetta og Gare de Sud. Filosofér over livet, mens du nyder din pastis.

Nice, eller Nissa på italiensk, hørte til Sardinien helt frem til 1860, hvor Italien og Frankrig nåede til enighed, og det kan man mærke på atmosfæren, sproget og ikke mindst madkulturen. Kun her kan du spise en socca,
+

(kikærtepandekage) eller pizzaladière (løgpizza med ansjoser). Det lokale køkken hedder "Cuisine Nicoise" og er billigst og bedst hos Chez Palmyre, 5 Rue Droite. Men bestil bord i god tid, der er kun plads til 12!

Hvis du kan lide kunst, er der masser at se. Ud over det obligatoriske besøg på Chagall-museet må du ikke gå glip af Falabrac Fabric, et nyskabende kunstnerkollektiv, som bruger nyt og gammelt. De har galleri og vegetarisk café på Rue Benoit Bunico i den gamle bydel.

Hvis du hellere vil feste, er du i godt selskab. De værste partyløver tager dog hellere til Saint-Tropez og Cannes, men her er masser af klubber og jazzsteder med en afslappet atmosfære. Og så er der selvfølgelig Casino Ruhl, hvor baren aldrig lukker.

Strand i Nice
Valgt fly
WEEKENDOPHOLD NICE. FLY & 3 HOTELLNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.