Pakkesmart

Weekendophold Paris {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 3 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

Storbyferie i Paris

I det lystfyldte Paris er der masser af udfordrende ting at lave i hvert "arrondissement", og når du bevæger dig rundt mellem dem, mødes du af nye indtryk, uanset om du rejser med metro eller til fods. Paris er spækket med sensationer for enhver smag, som en kæmpebuffet, hvor man har lyst til at smage på alt – fra hvidløgsduftende gryder til forbudne frugter.

Paris er byen,  hvor du kan vågne til gademarkedernes kaos, hvor pariserne passerer dig med fyldte Vouge-kasser ved frokosttid, og hvor aftenen middag aldrig slutter. Lokalbefolkningen bestiller ikke forretten inden kl. ni om aftenen.

Hvis du gerne vil have oplevelserne helt for dig selv, er det ikke svært at finde steder, hvor man kan holde en pause væk fra turistmylderet.
+

Når folk skubber og maser for at se Notre Dames imponerende forside, kan man i stedet nyde bagsiden med en bid chokolademousse på Île de la Cité. Den fantastiske udsigt fra Sacré-Cœur er lige som Montmartres bakkede gader et must, men bliv ikke hængende for længen. Gå i stedet om til bakkens bagside, hvor du finder de mere gennemtænkte kroer og barer – og franskmændene. Og glem ikke, at den lokale sportsbars overdådige panini slår en hvilken som helst på-overfladen-nok-så-flotte escargotrestaurant.

Valgt fly
WEEKENDOPHOLD PARIS. FLY & 3 HOTELLNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.