Annonce:
Pakkesmart

Weekendophold Athen {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers.

FLY / 3 HOTELNÆTTER / 2 PERS

Søg fly + hotel

Storbyferie Athen

Når du er i Athen, er det umuligt ikke at mærke historiens vingesus. Byen er moderne og i konstant vækst, fyldt med kontraster og utroligt spændende. En gåtur til toppen af Akropolis er obligatorisk ved hvert besøg. På vejen op passerer du bl.a. resterne af Dionysos-teateret, hvor byggeriet startede i år 300 f.Kr. Med plads til 5.000 tilskuere bliver det stadig brugt den dag i dag til udendørs koncerter. Den store klippe med Partenon-templet på toppen skuer ud over Athens moderne centrum med store tøjkæder og mærkevarebutikker. På Akropolis' nordskråning finder du den gamle bydel Plakas med sine souvenirbutikker, taverner, caféer og musik-clubs. På trods af Athens størrelse føles byen altid indbydende og
+

familiær.

-
Weekendophold Athen
Valgt fly
WEEKENDOPHOLD ATHEN. FLYG / 3 HOTELNÆTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers.
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.