Pakkesmart

PAKKEREJSE BALI {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 11 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

YOGA OG SURFING PÅ BALI

Bestil en pakkerejse til Bali, og få en vaskeægte paradisferie. Her bliver du mødt af frodige rismarker, høje vulkanbjerge og smukke templer. Bali ligger i Indonesien og er en af landets mest populære øer.

Strandene spiller vigtig en rolle på Bali, og mange af dem er uberørte og perfekte til yoga og meditation i solopgangen. Øen kan desuden prale af bølger i verdensklasse – dette er et paradis for erfarne surfere. Men også for de nysgerrige! Vil du prøve kræfter med sporten for første gang? Her er der masser af surferskoler og surfercamps.

Afstandene på Bali er små, men områderne er meget forskellige. Kuta er mest kendt og passer til dig, som elsker et pulserende natteliv, shopping og afslappede dage
+

på stranden. Vælg Sanur, hvis du er til flade strande, og halvøen Nusa Dua, hvis du er vild med luksusrestauranter. Ubud er øens kunstcentrum, som desuden lokker med mange luksushoteller.

Bali har tropisk klima og højsæson i perioden april-oktober og er perfekt, hvis du er ude efter en lidt mere eksotisk sommerferie. Et tip er at kombinere Bali med de smukke Gili-øer.

Valgt fly
PAKKEREJSE BALI. FLY & 11 HOTELNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.