Annonce:
Pakkesmart

Weekendophold Dublin {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 3 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

Storbyferie Dublin

Bestil en weekendrejse til Irlands hyggelige hovedstad. Irerne er et åbent og afslappet folkefærd, som tager godt imod deres gæster. I den lille hovedstad kan du opleve klassiske pubber og hyggelige shoppingstrøg. Halvdelen af befolkningen i byen er under 25 år, og det mærker man hurtigt. Der er masser af restauranter og pubber. Det bedste er nattelivet, som er fantastisk.

Hvis du vil mærke den ægte irske stemning, er pubben det rigtige sted. Med en Guinness i hånden og venner omkring dig, føler du dig hurtigt som en vaskeægte dubliner. Hvis du gerne vil slippe for at betale overpriser, så spring det populære Tempel Bar over og gå til The Porterhouse på Parliament Street i stedet. Prøv en udsøgt Oyster Stout, lavet
+

på ægte østers, til din irske stew. Mere irsk bliver det ikke.

En af de mange ting, du kan lave i Dublin, er at udforske byens litterære side. Gå først en tur på Trinity College. På dette klassiske universitet studerede forfatterne Oscar Wilde og Samuel Beckett. Det er en god idé at besøge stedet en søndag formiddag, inden de studerende dukker op, så får du mere ro til at opleve stemningen. Kryds derefter floden Liffy, og kig ind forbi Winding Stair, den ældste boghandel i Dublin. Boghandelen har en unik atmosfære, og du finder både nye og second-hand-bøger her.

 

Temple Bar i Dublin
Valgt fly
WEEKENDOPHOLD DUBLIN. FLY & 3 HOTELNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.