Pakkesmart

Weekendophold Rom {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 3 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

Storbyferie Rom

Det er et velkendt faktum, at Rom er det perfekte rejsemål til alle, som elsker mad, historie eller shopping. Og at byen byder på klassiske seværdigheder som Colosseum, Pantheon og Peterskirken er også almen viden. Noget som derimod ikke altid nævnes i guidebøgerne er det unikke nøglehul på Aventin-højden. Det sidder i en træport i den mur, som omgiver malteserriddernes gård – og hvis man kigger ind her, ser man hele Peterskirkens kuppel indrammet af en af Roms smukkeste udsigter.

Du kan også besøge kattenes fristad i Largo Argentina, træde ned i krypten under Santa Maria della Concezione, hvor kapucinermunkene smykkede væggene med uhyggelige skeletformationer, eller bare gå en tur og nyde det smukke og
+

middelalderlige Trastevere.

Den mest eksklusive shopping finder du i kvarteret omkring Den Spanske Trappe med fokus på Via Condotti. Når du har brug for en pause, er der aldrig langt til et trattoria, der serverer vidunderlige pastaretter. Efter maden kan I nyde den italienske is, som er i en klasse for sig, på et gelateria.

Valgt fly
WEEKENDOPHOLD ROM. FLY & 3 HOTELNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.