Pakkesmart

Weekendophold Riga {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 3 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

Storbyferie Riga

Letlands perle Riga har en rig historie og en spændende kulturarv. I den gamle bydel kan du gå på opdagelse i de smalle gader og stræder blandt håndværksboder, gallerier og caféer. 

Mere end en tredjedel af Rigas huse er bygget i Jugend-stil, og på husfacaderne finder du finurlige tårne og smukke udsmykninger. Riga har flest af denne type bygninger i hele Europa, og det er netop derfor, at den historiske bykerne er med på UNESCOs verdensarvliste. Hvis du er vild med design, må du ikke gå glip af et besøg på Art Nouveau Museum, som ligger i Konstantīns Pēkšēns lejlighed. Adressen er Alberta iela 12.

Andre ting, man kan lave, er fx at besøge Centralmarkedet med de gigantiske markedshaller.Du kan også
+

gøre et kup mellem håndværk og kitch. Hvis du har tid en af dagene, så tag på en cykeltur til det smukke kursted Jurmala. Og und dig selv lidt luksus til sidst på en af byens spaer!

 

 

Valgt fly
WEEKENDOPHOLD RIGA. FLY & 3 HOTELNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.