Annonce:
Pakkesmart

PAKKEREJSE KUALA LUMPUR {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 5 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Søg fly + hotel

SHOPPING- OG MADMEKKAET KUALA LUMPUR

For 150 år siden var Kuala Lumpur et lille minearbejderlejr i den malaysiske jungle. I dag er byen en pulserende metropol fyldt med dristige arkitektoniske værker. Bestil en pakkerejse til Kuala Lumpur, og oplev en kulturel smeltedigel, som byder på alt fra enorme skyskrabere til skønne Chinatown. Kom rundt med taxi eller monorail (billige transportmidler, hvis du ikke vil udfordre den intensive trafiksituation i Kuala Lumpur til fods) og udforsk byens stoltheder.  Tvillingeskyskraberne Petronas Twin Towers er imponerende om aftenen, når de er oplyst, og fra tårnet Kuala Lumpur Tower får du en enestående udsigt.

En rejse til Kuala Lumpur er først og fremmest en mad- og shoppingoplevelse. Her finder du fascinerende butikscentre og enorme shoppingcentre som de
+

luksuriøse Suria KLCC og Pavilion KL. I Chinatown sælger de handlende alt fra ure til tøj og krydderier. Her gælder én grundregel: Prut om prisen!

Kuala Lumpur er et sandt madmekka – gå endelig ikke glip af de fantastiske fødevaremarkeder på din rejse. Og slå endelig et slag forbi madgaden Jalan Alor om aftenen. På vakkelvorne plastborde i fortovenes vrimmel serveres her mageløse fiskesupper og dampende varme dumplings. Mange fortæller, at det er netop Kuala Lumpurs livlige gadekøkkener, der serverer de bedste madoplevelser.  

-
Valgt fly
PAKKEREJSE KUALA LUMPUR. FLY & 5 HOTELNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.