Annonce:
Pakkesmart

Pakkerejse Malta {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 7 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

Pakkerejse til Malta

Malta er et lille land bestående af de tre øer Gozo, Comino og hovedøen Malta. Beliggenheden mellem Sicilien og Nordafrika borger for et skønt klima året rundt.

Her er både sand- og klippestrande. Flere strande er børnevenlige. Andre passer til dig, der gerne vil bade uden at være midt i mylderet. Tag fx Ghajn Tuffieha Bay, hvor det røde sand gør solnedgangen til et magisk scenarie. Eller klippebadet ved Pete's pool, hvor bølgerne har skabt pool-lignende formationer. Området er også kendt for at have Europas bedste dykning med en sigtbarhed på op til 30 meter. Og gå endelig ikke glip af Blue Lagoon!

Hovedstaden Valetta er en historisk havneby, som blev grundlagt i middelalderen, og med sine fascinerende smalle gader
+

og stræder, udsmykkede kirker og små torve er den det perfekte sted, når du trænger til at slappe af i. Madkulturen er selvfølgelig inspireret af den tætte beliggenhed ved havet, og der er masser af restauranter, hvor du kan nyde lækker fisk og skaldyr.

Du kan også besøge middelalderbyen Mdina og St. Agathas underjordiske katakomber med fresker fra 1000-tallet. Besøg Hal Saflieni Hypogeum, De dødes by, under hovedstaden Valletta.

Gozo betyder glæde. Og øen er ganske rigtigt også lidt grønnere og tempoet mere laid back end på Malta. Øen er fyldt med sagn og myter. Besøg Kalypsos grotte, som ligger oven for den smukke rødlige strand Rambla Bay. I Odysséen holdes Odysseus som kærlighedsfange af nymfen Kalypso i denne grotte i syv år.

Pakkerejse Malta
Valgt fly
PAKKEREJSE MALTA. FLY & 7 HOTELNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.