Annonce:
Pakkesmart

PAKKEREJSE CANCÚN {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 9 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Søg fly + hotel

Pakkerejse til CANCÚN

Den klassiske mexicanske turistby Cancún lokker med skøn strandferie på de lange, fine og kridhvide sandstrande. Hvis du er vild med snorkling eller dykning, finder du et af verdens største koralrev, The Great Mayan Reef, langs kysten.

Hvis du vil teste en anden sandstrand, så er den lille ø Isla Mujeres med sine skønne hvide strande perfekt til en lille udflugt.

Og har du brug for en pause fra stranden, kan du besøge byen Cancún. Her er sjove shoppingmuligheder og ikke mindst et pulserende forlystelsesliv med masser af barer og natklubber. Og afsæt endelig tid til en udflugt til Chichén Itzá, den bedst bevarede arkæologiske maya-by, hvor du blandt andet kan se det berømte El Castillo-tempel.

Valgt fly
PAKKEREJSE CANCÚN. FLY & 9 HOTELNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.