Pakkesmart

Luksus weekendophold Amsterdam {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 2 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

Luksus weekendophold Amsterdam

Et ophold på et luksushotel i Amsterdam betyder, at man kan nyde et femstjernet hotel med alle bekvemmeligheder, bløde badekåber, restauranter i topklasse og morgenmadsbuffeter, hvor intet mangler. Servicen er i top, og atmosfæren får dig til at glemme hverdagen. Vi har håndplukket nogle af vores favoritter blandt luksushotellerne i Amsterdam og kombineret dem med vores bedste flypriser. Vupti kan du bestille vores populære luksuspakker til kanonpriser!

Ud over at bo luksuriøst er der flere ting, du kan gøre for at få en luksusweekend. Hvis du vil forkæle dig selv lidt ud over det sædvanlige, kan du sætte kurs mod Amsterdams dyreste gade PC Hoofstraat. Her ligger de mest eksklusive butikker med gode muligheder for luksusshopping. Du kan
+

selvfølgelig også sagtens nøjes med at kigge vinduer. Rund en lang dag på cykel blandt kanaler og seværdigheder af med et hyggeligt restaurantbesøg. Et godt tip er at bestille en sejltur inkl. treretters middag og en glitrende udsigt. Derudover kan du opleve Amsterdam med en Prosecco Bike og drikke bobler, samtidig med at du bliver kørt gennem byen! 
 

Valgt fly
LUKSUS WEEKENDOPHOLD AMSTERDAM. FLY & 2 HOTELNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.