Pakkesmart

Weekendophold Amsterdam {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 3 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

Storbyferie Amsterdam

I Amsterdam findes der næsten en cykel pr. indbygger, hvilket betyder, at der er over 700.000 cykler i byen. Når du tager på weekendrejse til Amsterdam, er det en fordel at leje en cykel og tage ud at se byen på egen hånd. Afstandene er relativt korte, landskabet et fladt, og cykelstierne er gode. 

I den gamle arbejderbydel Jordaan finder du byens hyggeligste shoppingkvarter. På 9 Straatjes (ni smågader) findes der masser af søde små butikker, trendy shops, imponerende gallerier og gode restauranter. Du finder dette shoppingmekka i gaderne Rozengracht, Leidsestraat, Prinsengracht og Singel – her kan du sagtens få en hel dag til at gå.

Når du rejser til Amsterdam, er det obligatorisk med et besøg på Van Gogh Museum.
+

Museet har verdens største samling af den hollandske kunstner. Er du interesseret i moderne kunst, så har du Stedelijk Museum tæt på. Og det er absolut adgangsbilletten værd.

På din weekendrejse i Amsterdam er der god mulighed for at nyde masser af god mad og drikke. Start dagen med en vidunderlig morgenmad på Omelegg - De Pijp, og gå ikke glip af Café Gollem på Raamsteeg 4. Her serveres over 200 slags øl på flaske og 14 forskellige fadøl, som varieres regelmæssigt. 

Valgt fly
WEEKENDOPHOLD AMSTERDAM. FLY & 3 HOTELNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.