Pakkesmart

Weekendophold Gdansk {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 3 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

Vil du gerne have en prisvenlig ferie i Østeuropa? Så bestil en weekend i Gdansk. Det er en gammel havneby i det nordlige Polen med gamle kraner[H1] , historiske seværdigheder og charmerende gader. Tag en guidet tur, og se Maria-kirken, Oliwa-katedralen og det store torv, eller tag rundt på egen hånd. Byen er næsten vokset sammen med kurstederne Sopot og Gdynia, og tilsammen udgør de trekantsområdet. 

Det er både billigt at shoppe og gå ud at spise i Polen. Omkring gågaden ved havnen er der mange hyggelige restauranter og populære udeserveringer til de varme aftener. 

Gdansk er desuden det perfekte sted, hvis du har lyst til at hoppe i Østersøen! På en varm sommerdag er stranden fuld, og vandet er lavt
+

og ca. lige så varmt som i Danmark. Stranden starter ved havnen og fortsætter mod Sopot. 

Er du her om foråret eller i efteråret, kan det være, du har lyst til et skønt spaophold? Der er mange lækre spaer at vælge imellem!

Valgt fly
WEEKENDOPHOLD GDANSK. FLY & 3 HOTELNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.