Pakkesmart

Weekendophold Kraków {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 3 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

Storbyferie Kraków

Kraków er velbevaret med en spændende bykerne fra middelalderen og arkitektur, som er mildest talt eklektisk med renæssancefacader og gotiske bygninger, som trygt læner sig op ad hinanden. Men lad dig endelig ikke snyde af disse overdådige, men ofte ganske slidte facader. Bag dem gemmer der sig højaktuel kultur og hyggelige caféer.

Hvis du virkelig vil mærke Krakóws sydende, ja sågar boblende fremtid, skal du tage en tur til de gamle jødiske kvarterer Kazimierz. Her er husene næsten faldefærdige. Men her finder du samtidig smukke baggårde, som serverer billig øl og enklere mad. Her er atmosfæren god og venlig, og det er let at føle sig hjemme.

Og når du er i de jødiske kvarterer, skal du
+

smage det jødiske køkken. Et besøg hos Hamsa bekræfter Krakóws indlysende rolle i konkurrencen om Europas hotteste steder.
Nyd den traditionelle, fantastiske og lækre mad på Polakowski, og fortsæt aftenen og natten på Frantic, en nyåbnet klub, som lokker dj's fra hele Europa.

Valgt fly
WEEKENDOPHOLD KRAKOW. FLY & 3 HOTELLNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.