Pakkesmart

Weekendophold Warszawa {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 3 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

Storbyferie Warszawa

Er du interesseret i kultur og historie, skal du bestille et weekendophold i Warszawa. Selvom Polens smukke hovedstad måtte genopbygges efter anden verdenskrig, er det en charmerende by, hvor historiens vingesus stadig kan mærkes meget tydeligt. Er du nysgerrig efter at opleve Warszawas seværdigheder, så kan du besøge Kulturpaladset, Pawiak-fængslet og Oprørsmuseet, som er et af flere museer, der fortæller om byens barske historie.

Samtidig er det en levende og nyskabende storby under stor udvikling. Byen ligger helt i front, når det handler om kunst og kultur med mange nyåbnede gallerier, barer og designbutikker. Den er et sandt paradis for alle, der elsker billige shoppingmuligheder, gerne vil slippe væk fra hverdagen på et lækkert spahotel,
+

spise mad i verdensklasse og nyde et pulserende natteliv. Og så er byens bedste park Park Lazienki bestemt også et besøg værd.

I den hyggelige gamle bydel kan du besøge det kongelige slot eller drikke lækre dråber på en af udendørsserveringerne på torvet Rynek Starego Miasta. Et andet spændende område er det hippe kunstnerområde Praga, og rundt om Zabkowska-gaden finder du mange rigtig hyggelige barer. I det trendy universitetsområde Powisle sprudler det også af aktivitet.

Valgt fly
WEEKENDOPHOLD WARSZAWA. FLY & 3 HOTELNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.