Pakkesmart

Weekendophold Lissabon {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 3 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

Storbyferie Lissabon

Lissabon byder på mange spændende aktiviteter – både for dig, der elsker sightseeing og kultur, og dig, der har lyst til at være oppe hele natten. Start med en barrunde i Bairro Alto og slut af med dans til den nyeste electronica ved Los Docas i det gamle havneområde. Og hvis du elsker kaffe, er du endt det rigtige sted. Lissabons indbyggere elsker deres caféer og bruger mest tid på at holde "kaffepause" i hele Europa. Drik en bica (espresso) eller en galao (café latte) på den berømte Brasileira i Art Decco-stil, eller sæt dig ude på en af de mange esplanadas, og tænk over tilværelsens ulidelige lethed. Hvis du vil ligne en af de lokale, så du bestille en "ginginha" (lokal kirsebærlikør) til
+

bicaen.

Lissabon opleves absolut bedst til fods, men der er flere forskellige transportmidler at vælge mellem. Undergrundsbanen er hurtigst, men de gamle sporvogne er absolut de sjoveste. Spring på nr. 28, og kør en tur mellem Alfamas trange gader, ned gennem Baxias moderne shoppingstrøg og op til Bairro Altos boheme-agtige kvarter, og nyd de flisebeklædte husfacader. Måske bliver du inspireret til dit fremtidige badeværelse. Den ægte fado finder du i det lidt mere rustikke område Mouraria tæt på Castelo de São Jorge.

Et andet sted, vi kan anbefale, er restaurant Casa do Alentejo på Rua das Portas de Santo Antão. Bag den slidte facade skjuler der sig en mosaikbeklædt restaurant med en fantastisk arkitektur. Smag på Carne de Porco à Alentejana (marineret svinefilet med citron, grillede kammuslinger og koriander). Hvis det ikke falder i din smag, så ligger byens mest restauranttætte gade lige uden for døren.

Valgt fly
WEEKENDOPHOLD LISSABON. FLY & 3 HOTELNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.