Annonce:
Pakkesmart

Pakkerejse Barcelona {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 7 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

PAKKEREJSE BARCELONA

Barcelona, Cataloniens hjerte, opleves bedst til fods. De små gader myldrer af hyggelige tapasrestauranter og barer, og du kan nemt veksle mellem strandliv og storbypuls. Det her er byen, som man kan vende tilbage til igen og igen – ikke kun på grund af den fantastiske arkitektur, men også den skønne atmosfære, de gode shoppingmuligheder og den vidunderlige mad!

Klassiske seværdigheder som katedralen Sagrada Família, den verdensarvslistede Parc Güell, Casa Milà, Casa Batlló, Picassomuseet og fodboldstadionet Camp Nou kan du uden problemer nå at se i ro og mag i løbet af en uges ferie.

Pakkerejse Barcelona
Valgt fly
PAKKEREJSE BARCELONA. FLY & 7 HOTELNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.