Pakkesmart

Weekendophold Barcelona {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 3 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

Storbyferie Barcelona

En flot udsigt over Barcelona finder man i caféen højest oppe i varehuset El Corte Inglés, som ligger ved torvet Plaça de Catalunya. Hvis vejret er klart, kan du se klassiske seværdigheder som Sagrada Familia, Montjuïc og Parc Güell. Torvet er også den ene ende af den velkendte gågade La Rambla samt et knudepunkt for byens undergrundsbane og bustrafik.
I Barcelona er der masser af ting at lave. Du oplever byen bedst til fods, da det er i de små hyggelig stræder og i gågaderne, at du finder de autentiske kunstatelierer og restauranter. En gåtur rundt i Barri Gòtic er et tip, hvis du gerne vil nyde det, som en gammel bydel har at byde på. I den moderne bykerne finder du både de store modekæder og de lidt mindre og specielle
+

forretninger. For eksempel et besøg i den gamle kirke Sagrat Cor i gotisk stil kan anbefales. Kirken ligger pittoresk placeret på bjerget Tibidabo. Her kan du ud over at tage panoramabilleder over byen besøge en forlystelsespark, som blev grundlagt i 1889.
Et par gader væk fra Plaça de Catalunya ligger restauranten Ciudad Condal, Rambla de Catalunya 18, som serverer lækre tapas både til frokost og middag. Nyd et par som forret ved bardisken sammen med et glas cava, eller sæt dig til bords og spis et helt måltid.

 

 

Valgt fly
WEEKENDOPHOLD BARCELONA. FLY & 3 HOTELNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.