Pakkesmart

Weekendophold Madrid {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 3 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

Storbyferie Madrid

Madrids brogede historie har givet byen dens mange ansigter. Bydelene er så forskellige, at det føles som flere byer i byen. Netop dette gør Madrid til et kalejdoskop af udtryk og atmosfærer. Salamanca med de spændende designforretninger og små pittoreske museer, Huertas – teaterdistriktet eller det spændende, nyrenoverede Los Austrias med de trendy vinbarer og eksklusive restauranter.

Madrid er den mest spanske by af alle byerne i Spanien og blev valgt til hovedstad på grund af den centrale beliggenhed. Lad en weekend i denne mangefacetterede by byde dig på verdens måske smukkeste togstation, Atocha Train Station, et indblik i kunstneren Joaquin Sorollas hjem eller en madsensation i oasen blandt tagryggene på La Terraza Del Casino.

Ting, man
+

kan lave i Madrid: Byen er enestående, når det handler om mad, og du må ikke gå glip af fødevaremarkedet Mercado de la Paz, et flot og inspirerende marked fyldt med lokalt produceret skinke, oste, fisk og skaldyr. Fortab dig i charmen og romancen i den fortryllende smukke og skjulte have Huerto de la Monjas. Når dagen er omme i Madrid, starter du aftenen med at nyde de uudtømmelige variationer af tapas, inden du starter klubaftenen på Space of Sounds. Men husk først at dukke op tidligst kl. 2.00. Når solens stråler senere forvandler natten til morgen, kan du slutte af med friterede churros og varm chokolade.

Valgt fly
WEEKENDOPHOLD MADRID. FLY & 3 HOTELNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.