Annonce:
Pakkesmart

Weekendophold Malaga {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 4 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

Storbyferie i Malaga

Malaga er en havneby på Costa del Sol og Spaniens femtestørste by med ca. ½ million indbyggere i bykernen. Book dit weekendophold til Malaga, og oplev byen, som har udviklet sig fra slidt havneby til kulturel metropol.

Byens mest berømte indbygger er Pablo Picasso, som blev født i den nordlige del af Malaga, hvor museet ”Museo Picasso” også ligger. Her udstilles mere end 200 af hans værker. Hvis du ikke er specielt kunstinteresseret, er her med garanti også et andet museum, der passer til din smag, for byen har omkring 30 forskellige af slagsen.

Centrum byder på masser af små hyggelige caféer, smukke huse og bygninger at slentre rundt mellem, og stranden ligger lige ved siden af. Byens mere moderne del ligger vest for
+

Guadalmedina-floden, mens Malagas historiske centrum og gamle bydel ligger på den østlige side.

For de haveinteresserede ligger en af Europas bedste botaniske haver i Malaga. Du kommer let og enkelt hertil med byens hop on hop off-busser.

Dette er de små retters by, og du finder både moderne og gamle traditionsrige tapasbarer her. En af de ting, der er typiske for Andalusien, er gazpacho, en kold grøntsagssuppe. I Malaga finder du et bredt udvalg af lokalt producerede vine fra gårde i området omkring byen, som gerne serveres til maden. Hvis du vil runde maden af med noget sødt, skal du prøve det skønne chocolate con churros — et slags fritteret brød, der dyppes i chokolade.

Valgt fly
WEEKENDOPHOLD MALAGA. FLY & 4 HOTELNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.