Pakkesmart

PAKKEREJSE MALLORCA {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 7 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

Pakkerejse til Mallorca

En rigtig dansk sommerklassiker som er blevet hot igen. Mallorca kan både være glamour, shopping og natteliv men du finder også små afsidesliggende vige, appelsinlunde og hvidkalkede klostre.

Oplev dit eget Mallorca – det behøver slet ikke at være som charterrejse. Ingen grisefest, ingen velkomstmøde, ingen guidede runder i en bar... På Mallorca er der masser af kultur og arkitektur at nyde i et roligt tempo, eller føler du for at røre dog lidt mere kan du spille golf, leje cykel, vindsurfe, ride, køre go-cart, vandre, spille tennis… Ja, der er meget, meget mere!

Vores varmeste anbefaling er at leje en bil! Der er masser af små, charmerende byer langs kysten og oppe i bjergene, som er et besøg værd.

Valgt fly
PAKKEREJSE MALLORCA. FLY & 7 HOTELNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.