Pakkesmart

Weekendophold Edinburgh {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 3 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

Storbyferie Edinburgh

Edinburgh kaldes også for Europas Athen. Og det er let at forstå sammenligningen, når man ser på al den historie, som arkitekturen rummer. En weekend er perfekt, når man gerne vil opleve en helt anden kultur. Byen kan forenklet sagt opdeles i en ældre del, som ligger i syd, og en nyere del, som ligger i nord. Disse adskilles af de smukke parker Princes Street Gardens. Der er masser at lave i Edinburgh. Byen byder på en mangfoldighed af kultur og historie samt mad, drikke og shopping i verdensklasse.

Det skotske køkken byder på noget for enhver smag. Specielt de centrale dele af New Town byder på mange topklasserestauranter. Selvom Skotland er præget af stærke traditioner, er man ikke bange for inspiration fra andre kulturer. På den måde er
+

byen også en slags Skotlands Athen.

Ud over byens meget dramatiske historie er her en stærk, moderne kultur og secondhand-shopping, som det er svært ikke at blive grebet af. Omkring hele West Port er der gode muligheder for det hele. Her ligger butikker med nøje udvalgt secondhand-tøj side om side med gallerier, caféer og barer. Det giver en herlig kontrast mellem den gamle kirke og det nye. Perfekt på alle tider af døgnet!

Valgt fly
WEEKENDOPHOLD EDINBURGH. FLY & 3 HOTELNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.