Pakkesmart

Weekendophold London {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 3 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

Metropolen London

Bestil et weekendophold i London – den velfortjente storfavorit blandt oplevelsessultne rejsende. London myldrer med guldkorn, der er værd at gå efter. Visse glimter ekstra stærkt på bykortet, andre er positive overraskelser. Kryds seværdigheder som Buckingham Palace, Big Ben og Madame Tussauds af på din liste, men husk, at der også er et væld af andre oplevelser, som I ikke bør gå glip af. Et tip, bestil dine billetter hjemmefra

Gå en tur i den hyggelige bydel Soho, og spis kinesisk i Chinatown, eller tilbring aftenen som en sand lokal på en af byen utallige pubber, fx The Bell. Kulturinteresserede må ikke glemme et besøg på British Museum (med gratis entre og udstillinger en masse) i løbet af weekendopholdet
+

i London, men også Tate Modern har sin helt egen charme og byder på noget så usædvanligt som en rutschebane-installation.

Det er også en sand fornøjelse at fodre de nærgående egern i St. James' Park, kigge på kendisser ved filmpremiererne på Leicester Square og opleve Harry Potters verden med "Warner Bros. Studio Tour London". Hvis du hælder mere til shopping, kan du prøve lykken på Primark, hvor det er let at blive fascineret af de lave priser – og ellers er det luksuriøse Harrods et sikkert kort, hvis du er på udkig efter ekstravagante og superdyre indslag. 

Valgt fly
WEEKENDOPHOLD LONDON. FLY & 3 HOTELNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.