Annonce:
Pakkesmart

PAKKEREJSE PHUKET {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 12 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

PHUKET – THAILANDS STØRSTE OG MEST POPULÆRE Ø

En pakkerejse til Phuket opfylder alle vintertrætte skandinavers feriedrømme. Her er skønne strande, flotte koralrev, mystiske grotter med buddhistiske helligdomme og et pulserende forlystelsesliv. Næsten alle strandene finder du på den vestlige del af Phuket – fra lufthavnen i nord til Phukets sydspids. De mest kendte strande er Karon Beach, Kata Beach og Kata Noi Beach. På din rejse kan du veksle mellem dejlig dasen på stranden og spændende snorkleudflugter. For de dykkerinteresserede er der udflugter, som byder på en fantastisk verden med eksotiske fisk og planter. 

En rejse til Phuket er dog meget mere en farvestrålende paraplydrinks og sportsaktiviteter i et turkisblåt hav. Oplev shoppingparadiset Phuket, og gør et kup inden for alt fra
+

krydderier til thailandsk håndværk og mærkevaretøj. Madnationen Thailand er kendt for sit køkken, og på Phuket finder du både enkle spisesteder og luksusrestauranter, som alle serverer en forførende Pad Thai.  For de eventyrlystne breder junglen sig på øens indre dele – her kan du tage på opdagelse til fods eller på elefantryg. 

Valgt fly
PAKKEREJSE PHUKET. FLY & 12 HOTELNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.