Pakkesmart

Weekendophold Prag {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 3 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

Storbyferie i Prag

I Prag er det populært at slentre rundt i de små, snoede gader og på de historiske broer, men hvis man vil have en anderledes udsigt over byen, kan man slå et slag forbi tagterrassen på Hotel U Prince og nyde en dejlig middag med udsigt over den gamle bydel og slottet.

En ting, man kan lave i Prag, er at unde sig selv en rigtig god tjekkisk øl – og helst på en af deres utallige ølstuer. Når du skal finde en ægte tjekkisk ølstue, skal du se bort fra pubber og barer med flotte facader og i stedet holde udkig efter ordene "Pivnice" (brasseri) eller "Hospoda" (tjekkisk pub) og være forberedt på et betydeligt mere rustikt miljø end i Danmark. Øllet kommer uden, at du behøver at bestille det, og
+

fortsætter med at blive serveret, indtil du ganske enkelt siger stop eller lægger ølbrikken på glasset.

 

 

Valgt fly
WEEKENDOPHOLD PRAG. FLY & 3 HOTELNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.