Pakkesmart

Weekendophold Istanbul {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY & 3 HOTELNÆTTER VED 2 PERS.

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

Storbyferie i Istanbul

Istanbul er Europas port mod Orienten, hvor øst møder vest. Vandpiber, friske figner og koranholdere står side om side med Gucci, silke og Benetton i byens basarer. Grand Bazaar er den mest velkendte, men der er alternativer. Hvis du er i byen om tirsdagen, kan du tage over til den asiatiske side og handle i Kadiköy. Eller besøg lørdagsmarkedet Bakirköy. Hvis du er god til at prutte, bliver det rigtigt billigt.

Under et besøg i Istanbul er der masser af ting at lave. Sofiakirken er et besøg værd, trods sin status som populær seværdighed – med sin udvikling fra kirke til moske, til museum giver den imponerende bygning et interessant indblik i det osmanniske riges fremfærd.
Spring de klassiske restauranter over til fordel for typisk
+

tyrkisk gademad og friske råvarer fra kvindernes marked Kadinlar Pazari – det er både billigt og godt!

Ved Sultanahmet ligger den velkendte Blå Moske, Topkapipaladset og den tidligere nævnte Haiga Sofia, men her finder du også Yerebatan Saraj. Der er et underjordisk palads, som en gang tilbage i tiden forsynede byen med vand. I dag er det museum, og da akustikken er fantastisk, bruges det også som koncertsal.

 

 

Valgt fly
WEEKENDOPHOLD ISTANBUL. FLY & 3 HOTELNÆTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.