Pakkesmart

Luksus weekendophold Berlin {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

Fly / 3 Hotelnætter / 2 pers

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

Luksusweekend Berlin

Helt ærligt - ville det ikke være skønt, om så bare en gang i livet, at unde sig selv at bo på et femstjernet luksushotel. Måske vil du fejre noget særligt eller overraske din kæreste?

Et ophold på et luksushotel betyder, at man kan nyde et femstjernet hotel med alle bekvemmeligheder, bløde badekåber, restauranter i topklasse og morgenmadsbuffeter, hvor intet mangler. Servicen er i top, og atmosfæren får dig til at glemme hverdagen. Vidste du forresten, at de formelle kriterier for at få fem stjerner bl.a. er at tilbyde roomservice døgnet rundt, have en restaurant, som er åben til frokost og middag alle ugens dage, og tilbyde et udvalg af puder, som gæsterne kan vælge mellem.

Vi har håndplukket nogle
+

af vores favoritter blandt luksushotellerne i Berlin og kombineret dem med vores bedste flypriser – og vupti kan du bestille vores populære luksuspakker til kanonpriser! 

 

 

Valgt fly
LUKSUS WEEKENDOPHOLD BERLIN. FLY / 3 HOTELNÆTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.