Annonce:
Pakkesmart

Weekendophold Berlin {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

Fly / 3 Hotelnætter / 2 pers

Søg fly + hotel

Storbyferie i Berlin

Berlinerne er kendt for deres underfundige humor. Spørg bare det nygifte par, som  bad hotelreceptionisten om at bestille et bord til dem. Da de ikke kunne få øjnene fra hinanden under hele opholdet, besluttede han sig for at sende dem til Unsicht-Bar, restauranten hvor man spiser helt i mørke. Det blev sikkert både en overraskelse og en stor oplevelse.

Hvis du vil ligne en vaskeægte berliner, kan du springe sightseeingbusserne over og i stedet tage den lokale bus nr.  100. Smidigt og billigt kører den dig rundt til byens klassiske seværdigheder. Når de er klaret, er tiden inde til at udforske alle de spændende ting, man kan lave i Berlin. En tur til Prenzlauer Berg er et must. Bydelen er både hip og afslappet med sin boheme-agtige atmosfære
+

og sine unikke caféer. Og husk, at du kan shoppe løs i Kreuzberg, hvor du finder både vintagebutikker og nye og alternative designere. Dårligt vejr? Det er den perfekte anledning til at besøge et af byens mange museer. Hvorfor ikke gå under jorden i det unikke Unterwelten-Museum og udforske Berlins underverden med tunneller og bunkere? Når natten senere falder på, går berlinerne på ingen måde i seng, og efter en runde på de trendy barer langs Weserstrasse, er du også klar til at begive dig i lag med Berlins hotte klubber.

 

 

-
Valgt fly
WEEKENDOPHOLD BERLIN. FLYG / 3 HOTELNÆTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.