Pakkesmart

Weekendophold Berlin {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

Fly / 3 Hotelnætter / 2 pers

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

Storbyferie i Berlin

Drømmer du om at lære Europas kulturhovedstad nummer et bedre at kende, skal du bestille et weekendophold i Berlin. Her får du kultur, historie og uendelige shoppingmuligheder i en smuk, tysk pakke.

Byen har en stærk historie, der er synlig overalt. Gadestenene, der markerer Berlinmurens forløb, er et typisk eksempel. Hvis du vil ligne en vaskeægte berliner, kan du springe sightseeing-busserne over og i stedet tage den lokale bus nr.  100. Smidigt og billigt kører den dig rundt til byens klassiske seværdigheder som resterne af muren, det jødiske museum, Alexanderplatz og tv-tårnet Berliner Fernsehturm. Berlins mest berømte symbol – Brandenburger Tor – finder du for enden af boulevarden Unter den Linden.

Blandt museerne er
+

Checkpoint Charlie Museum og DDR Museum to favoritter.

Eller hvad med at gå under jorden i det unikke Unterwelten-Museum og udforske Berlins underverden med tunneller og bunkere? Derudover flyder kreativiteten og kunsten i Berlin, og du finder kunstgallerier overalt i byen.

Den længste gade, Kurfürstendamm, ligger centralt og er en shoppingfavorit. Her finder du både de store kæder, caféer og kreativ gadekunst. Byens mest eksklusive shopping findes ved Friedrichstrasse. Og vælg området Kreuzberg, hvis du er ude efter vintagebutikker eller vil udforske nye og alternative designere. En anden bydel, der er god at have med i programmet, er det hippe Prenzlauer Berg med boheme-atmosfære og unikke caféer. Efter en inspirerende dag i den tyske hovedstad kan du slutte af med en middag på en Michelin-belønnet restaurant eller mingle videre ud i det hotte natteliv.

Valgt fly
WEEKENDOPHOLD BERLIN. FLYG / 3 HOTELNÆTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.