Pakkesmart

Weekendophold Budapest {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

Fly/ 3 Hotelnætter / 2 pers

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

Storbyferie i Budapest

Alle, der rejser til Budapest for første gang, bliver som regel meget imponerede. Ungarns hovedstad er blandt andet verdenskendt for sine traditionelle spaer og billige shopping.

Når du tager på weekendrejse til Budapest, er det spændende at besøge en af byens mange ”ruinbarer”. Barerne ligger i forladte lokaler, og her kan du drikke billig øl og mingle med lokalbefolkningen.

Når du har haft en sjov aften på pub og har sovet længe, er det skønt at komme ud at røre sig lidt. Så kan du tage til Margitsziget, en ø, som ligger mellem de to bydele Buda og Pest. Her finder du en gummibeklædt, ensporet løberute på 5 kilometer – en perfekt måde at starte en weekend i Budapest
+

på!

Gå en tur langs Donau, og snup en is eller en cocktail. Du kan få begge dele, som sælges fra små stande, og priserne ligger selvfølgelig langt under de danske. Hvis du gerne vil have en lidt anderledes shoppingoplevelse, er loppemarkedet Ecseri használtcikk et godt valg. Omgivelserne er måske ikke de flotteste, men her kan man virkelig gøre nogle gode fund! 

Bestil din rejse til Budapest, og oplev alternative spisesteder og klubber, hyggelige vintagebutikker og smukke husfacader.

Valgt fly
WEEKENDOPHOLD BUDAPEST. FLY / 3 HOTELNÆTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.