Pakkesmart

Pakkerejse New York {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

FLY / 7 HOTELNÆTTER / 2 PERS

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

Verdensbyen New York

Bestil en pakkerejse til New York – metropolen, der charmerer de fleste. The Big Apple har lige så mange forskellige sider, som Manhattan har avenuer – højlydt, glitrende, pulserende, men også cool og afslappet. Oplev bydel efter bydel, eller vend tilbage år efter år, hvis du tiden er begrænset.

Til førstegangsbesøgende er der naturligvis flere klassiske seværdigheder, der skiller sig ud: Empire State Building, Times Square, Metropolitan Museum of Art, Frihedsgudinden. For blot at nævne et par stykker.

Hvis du vil opleve New Yorks lokale buzz, frem for turistklichéernes ditto, bør du holde dig til den nedre del af Manhattan i de hyggelige bydele Soho, East-, West- og Greenwich Village samt Chelsea med det spændende
+

område Meatpacking District.

Et hot tip til dig, der har bestilt en pakkerejse til New York og dermed bliver lidt længere, er at udforske Brooklyn på den anden side af East River. Lej en cykel og tramp over Brooklyn- eller Williamsburg Bridge til New Yorks "anden" city: Williamsburg med et utal af secondhand-butikker, caféer, gallerier og barer med hyggelige gårdhaver. En uovertruffen måde at opleve hele New York er også at booke en helikoptertur over byen. 

Valgt fly
PAKKEREJSE NEW YORK. FLY / 7 HOTELNÆTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.