Pakkesmart

Weekendophold New York {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}} pr. person

Fly / 4 hotelnætter / 2 pers

Opdateret {{lastUpdated}}
Søg fly + hotel

New York - The Big Apple

Tag på weekendophold til New York, og mød den evigt pulserende by, der stolt præsenterer sine mange kendetegn: Det neonblinkende Times Square, gule taxaer, der piler af sted langs Fifth Avenue, og skyskrabere, hvis anseelige højde risikerer at give nysgerrige turister nakkesmerter. Men bag hvert gadehjørne venter der også mere private oplevelser: Dejlig pandekagemorgenmad på diner-restauranter i Midtown, cool shopping i SoHos gamle bohemekvarter, hyggelige barer i East Village. Det tager tid at finde sit helt eget New York.

Det er derfor en god idé at planlægge dit weekendophold i New York grundigt. Stil ind på nogle af byens højdepunkter, og kombiner derefter seværdighederne med skøn shopping og besøg de spændende restauranter.
+

Et tip, bestil dine billetter hjemmefra!   

Tag elevatoren op til 86. etage i Empire State Building, og oplev den uforglemmelige udsigt over byen. Museer, du ikke bør gå glip af, er Metropolitan Museum of Art, Guggenheim og American Museum of Natural History. Spring på færgen Staten Island Ferry, og få en perfekt udsigt til Frihedsgudinden og Manhattans skyline. Når benene føles trætte, kan du tage en pause i Central Park eller tage til High Line, der er en grøn park, der er vokset frem på et højbanespor i Meatpacking District.

Valgt fly
WEEKENDOPHOLD NEW YORK. FLY / 4 HOTELNÆTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}} pr. person
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Rejsefebers komplette utvalg.
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.